3 Mayıs 2011 Salı

illuminati 2

Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine I

Rihanna, Madonna, Kanye West gibi şarkıcılar klip ve şarkılarında gayet mesajlar veriyolar zaten. Fakat bu E.T. kadar cesur bir klip görmemiştim. Tabi millet ehere katy perry uzaylıyı öpüyo laa ehelehereneney diye seyredeceği için bir sıkıntı doğmayacaktır. Doğsa şaşardım amına koyim.

Fakat bu E.T., Hem şarkı sözleri hem klibiyle resmen bir ayin, bir ritüel.

Ne ritüeli? Şeytan`a tapınma ve cinlerle iletişim kurma ritüeli. Şeytan`a inanıyorsanız, Şeytan`ın geçtiği tüm ilahi kitaplarda yer alan cinlere de inandığınızı varsayıyorum. Cinler başka boyutta yaşarlar. Onların da iyileri olabildiği gibi, Şeytan`ı tanrı kabul etmiş kötüleri de vardır. Bu Cinler ile İllüminati`nin belirli dönemlerde temasa geçebildiği, fakat bu teması kurabilmek için bazı ritüelleri yerine getirmeleri gerektiği aklınızda bulunsun.

Uzaylı teranesi ise bu arkadaşların Şeytan`ı ve cinleri yeni kamufle etme yöntemleri. Evren sonsuz ise eyvallah tabi ki yalnız değiliz fakat uçan daireye binen yeşil yaratıklar bizim dünyamızı ziyaret falan etmiyor arkadaşım, yok öyle bir şey.

Neden cinler insanlarla temasa geçiyorlar? Onların da Şeytan`ı tanrıları kabul edenleri olduğunu yineliyorum, yani bizim satanistlerle amaçları aynı.

Gelelim malum şarkıya.. Sözlerden başlayalım, oynatalım uğurcum... Yada dur uğur bi dk canım, başlamadan önce şunu belirteyim, sözlerinde gözüme çarpan en bariz kısımları seçtim. Bbana kalırsa bu şarkı baştan aşağı Masonik/Luciferian simgelerle dolu fakat ben en net şekilde anlatabileceğim kısımlarını seçecem. Şimdi devam uğurcum.

Klip: tinyurl.com

"You`re so hypnotising, could you be the devil?": Hipnoz edicisin, şeytan olabilir misin?

hypnotising`i bilerek hipnoz edici diye çevirdim. Lucifer`in en büyük öğretilerinden birisi nedir biliyor musunuz taşağını yediklerim? "insanları zihin kontrolü ve hipnoz etkisi altına alın." Medya ile bu zihin kontrolünü gayet iyi uyguluyorlar zaten şekil a`da gözüktüğü gibi. hipnoz`u da önemli kişiler üzerinde kullanırlar. Bill Clinton ve Natalie Portman`ın (yahudi) sürekli hipnoz altında kontrol edildiğine dair söylentiler vardı. "Sen şeytan olabilir misin?", bu lafı e.t.`ye diyor. e.t. lan, ii ti, uzaylı amına koyim, niye şeytan olsun? niye biliyo musun, "E.T.", "Uzaylı", "Alien" altında kamufle ettikleri şey şeytan. Bu lafı söylemekten hoşlanmam ama, bunu demiştim dimi?

"You`re from a whole other/another world, a different dimension, you open my eyes and i`m ready to go, lead me into the light": Başka bir dünyadan-öbür dünyadansın (!!?), başka bir boyuttansın (????????????), gözlerimi açıyorsun ve hazırım, ışığa yönlendir beni.

Bir kere madem bu E.T. böyle klipte de tasvir ettiğiniz üzere sinek gözlü, yeşil, kanlı canlı bi yaratık, o zaman neden başka bir boyuttan olsun? Gayet algılayabilirim uzaylıyı arkadaşım lan? Hayır, başka bir boyuttansın dediği tabi ki uzaylı değil. Çarpılana kadar yazacam galiba, cinler arkadaşım cinler. Başka bir boyuttan gelenler cinlerdir, uzaylılar değil.
"Gözlerimi açıyorsun." Bu yandaki gözü mü? "Işığa götür beni", ışık? İlluminate = Aydınlanma. Lan yoksa ışıktan kastı 75`lik ampulun ışığı değil de aydınlanmanın, İlluminati`nin ışığı olmasın?

"Fill me with your poison, wanna be your victim": Beni zehrinle doldur, kurbanın olmak istiyorum.


İlluminati üyeleri ruhlarını şeytan`a satarlar, tıpkı şarkıcılar gibi. tıpkı esprili bir dille şeytan`la anlaşma yaptığını söyleyen ve bunu söylediğinde konser ahalisini yeeaaahh ehelehey diye inleten Madonna, Kanye West gibi.

"Wanna feel your powers": Güçlerini hissetmek istiyorum.

Ne için satarlar ruhlarını? tabi ki güç için. para, ün, kadın için. Dünyevi zevkler için.

There is this transcendental, on another level: Bu aşkın (bu boyutu aşan, öteki boyutsal), başka bir kademe.

Cinler. Başka bir boyut. İletişim. Ritüel. Ayin. Tarzan Ceyn. Ceyn Tarzan. Cizzızııııtııtııııtttttt.

Şimdi gelelim klibe.

Canını yediklerim, paranoyak olduğumu mu düşünüyorsunuz? 3:50`ye getirin klibi. Katy ablanın uzaylıyı öpüp diriltişi esnasında giren çiftleşen hayvan görüntüleri, kanye west`in "alien sex" diye back vokal yapışı, öpüşü sırasında dev bir patlama olurmuşcasına güneş ışığının heryere hükmetmesi... Tesadüfi mi bunlar? Bu bildiğin ayin ulan.

Katy ve uzaylı diye tabir ettikleri varlık diriltikten sonra nereye doğru gidiyorlar?

Işığa.

Veya Güneş`e.

Hangi Güneş`e biliyor musunuz? Şeytan`a hizmet eden firavunların taptığı güneş tanrısı Horus`un güneşine.
Meraklısına da bir dipnot, Hz Muhammed de Cehennem`in Güneş olduğuna dair işaretler vermiştir fakat bunu Güneş`e tapınmaya ve onu kutsal kabul etmeye çok müsait bir dönemde yaşıyor olduğundan açıkça dile getirmemiştir. Fakat bazı hadisleri vardır ki misal, "Kıyâmet günü GÜNEŞ halka yaklaştırılır da nihâyet insanlara yakınlığı bir mil kadar olur!.. Güneş onları âdeta eritecek ve amellerinin miktarına göre ter içinde kalacaklardır. Onlardan kimi topuklarına kadar, kimi dizkapaklarına kadar, kimi beline kadar, kimi de gemlenene kadar tere batacaktır!"

Benden bu kadar, klip hakkındaki analizim bitmiştir. Bu arada Kanye West`in de kankası Jay-Z ile İlluminati`nin favori çocukları olduğunu unutmayın sakın.
Jay-Z ve Kanye West

Jay-Z
Yine Kanye West
Ayin tadında geçen bir Kanye West konseri
 
Ve son olarak, böyle aslında biraz dikkatli bakılınca bariz olduğu anlaşılacak mesajları neden veriyorlar? Üstelik kliplerde, konserlerde ve şarkılarda? Neden?

Daha önce Deccal`in gelişi için dünyayı uygun enerjiyle doldurmaya çalıştıklarından bahsetmiştim. Yine cinlerle temas için bazı ritüelleri yerine getirmeleri gerekiyor. Onların bir parçası olabilir hepsi. Veya artık biz burdayız demek istiyor da olabilirler. Bilemiyorum.

Fakat tek şey biliyorum, tesadüf diye bir şey yok. Çıkarın bunu aklınızdan.


Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine II

Merhaba taşağını yediklerim. Sanırım E.T. klibindeki olayı çözdüm gibi. Eğer okumadıysanız E.T. hakkında yazdığım bir önceki yazıyı okumanızda fayda var buna başlamadan öne.

Taşaksızlar uzun bir yazı olacak, eğer okumaya üşenirseniz en azından dişçide sıra beklerken ekonomi dergisinin resimlerine bakıyormuşcasına resimlerine bir göz atın, üşenmeyin sikerim atardamarınızı.

Youtube`a girip, dur şu klibi bi daha seyrediyim dedim. Altta bir yorum okudum, elemanın biri "Makyajı çok iyi olmuş yeeaa, ama neden arada ceylan görüntüleri giriyodu ve katy neden yarı hayvan oluyo anlamadım" gibi bi şey yazmıştı. O an kafada şimşekler çaktı benim, lan dedim, acaba dedim, yoksa dedim. Dedim birader ben yokken bizim çocuklara karışmışsınız ne ayak dedim.

Şimdi klibi seyretmemiş olanlar ve üşenenler için klibi özet geçeyim. katy ablamızın ilginç bir makyajı var, şöyle:
Ne alakaysa arada saçma sapan ceylan görüntüleri giriyor şu şekilde.
Katy Perry klibi mi seyrediyoruz National Geographic mi seyrediyoruz belli değil amına kodumun yerinde, neyse.

Sonra katy ablamız uzaylıyı öpüyor, uzaylı diriliyor falan fistan.

Ceylanın hikayesini anlatmadan önce Arrivals`tan aldığım bazı resimleri göstermek istiyorum. Lan ceylan dediğim türkücü Ceylan değil beynine sıçtığım, hayvan olan. Bak şimdi günümüzde de firavunlara adanmış yapılar var, aynı eski mısır dönemindeki yapılar gibi ve ceylan figürü önemli bir yer tutuyor. Örneğin:
Bunların sadece dekor olduğunu düşünüyorsanız sizlere bu yapının iç dizaynını da göstermek isterim.
Hadi madem hepsi dekor, o piramitin tepesindeki göz ne ayak birader derler adama. Tesadüf diye bir şey olmadığını 2500 kere söyledim burada ve bu başlığın tamamen tesadüflerle dolu olma ihtimali sıfıra yakın benim gözümde. Sıfıra yakın dedim çünkü şu an odamın camından içeri leopar atlama ihtimali dahi var matematiksel olarak, o hesap işte. Neyse.

Gelelim E.T. klibine. Fakat önce, şimdiye kadar yazdıklarımı olabildiğince hatırlamanızı rica edeceğim sizlerden. Firavunlarla, günümüz liderlerinin firavunların devamı niteliğinde olduğuyla ve eski mitolojik pagan dinlerindeki tanrıları şeytan`ı kamufle etmek için kullandıklarıyla ilgili bilgilerinizi bir hatırlamaya çalışın, zira birazdan hepsini birleştirecez.

Anuket Mısır Tanrıçasıdır ve kutsal hayvanı ceylandır. Kafasında taşıdığı tacıyla bilinir.
 
Anuket bu şekilde tasvir edilir
Yada böyle
Yada böyle

Son resme dikkat.

Katy Perry`nin klibin sonunda büründüğü hal ise böyle:

Belden aşağısına dikkat 
Lan hani konu uzaylılardı, E.T.`ydi, Alien`dı? Noluyoruz lan, neden yarı insan yarı hayvan oldu bu karı şimdi? O toynaklar falan ne iş? E.T. adı altında adamlar çatır çatır ayinlerini yapıyorlar arkadaşım, ritüellerini yerine getiriyorlar, biz de abuuu karının makyaja bak gıııııı diye seyrediyoruz.

Neyse devam ediyorum, klibin sonunda katy ablamız uzaylıya sarılıp öpüşüyor:


Tüm bunların anlamı ne? Anuket`in kelime anlamı nedir biliyor musunuz? “Lady of Embracing” veya “She Who Embraces”. Sarılan, kucaklayan kadın. Hatta size şöyle söyleyeyim, Fransızca okuyorum ve ingilizce ile fransızca arasında inanılmaz derecede ortak kelime vardır. Anlamları çoğu zaman aynı kalmakla beraber bazen anlam kaymaları olabiliyor. Embrasser Fransızca`da sadece sarılmak anlamına gelmez. "Öpmek" anlamı da vardır. Yani daha ateşli bir sarılma belirtir, zira ingilizcede de sarılmak fiili "hug" tır ve Anuket için hug fiili değil de, embrace fiili kullanılıyor. Arada bir nüans farkı olduğu açık.

Sübliminal [bilinçaltı] mesajlardan da sık sık bahsettim, zaten sol frame`de paso "x`teki sübliminal mesaj" diye başlıklar açılıyorsa benle taşak geçildiği için açılıyodur ehehe. Bu klip de cinsellik içeren sübliminal mesajlar ile dolu. Ceylan görüntülerinin girdiği sahneleri dikkatlice, durdurarak seyredin. Kasıtlı olarak saliselik görüntüler giriyor oralarda.

Çoğunu yakalamışsınızdır gerçi fakat yine de göstereyim:

(Sübliminal mesaj konusuyla ilgili arkadaşlar bu anlık görüntünün dudaktan ziyade başka bir organı çağrıştırması için koyulduğunu farkedeceklerdir. Başka bir organ ne amına koyim niye kibarlaştıysam, bildiğin am işte ehehe)

Ve daha insanda tiksinti uyandıracak bazı saliselik böcek, yeni doğmuş kanlı bebek görüntüleri de var.

Bu çiftleşen hayvanlar ve o görüntülerin girmesi esnasında Kanye West`în "alien sex" diye vokal yapması, tüm bu cinsellik içeren olaylar ritüelin bir parçası.

Canlar, ciğerler, anuket ile kapsamlı bilgi elde eder, araştırırsanız daha birçok benzerlik olabileceğini de görebilirsiniz. Katy Perry bu klipte Anuket`i canlandırıyor. Ceylan figürleri, belden aşağısının ceylana dönüşmesi, kafasındaki enteresan tac, öpüşme ve sarılma sahneleriyle beraber bu çok açık ve net. Klip adı altında piyasaya sürdükleri bu şey ise, başlı başına bir ritüeldir.


Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine III

E.T. ile ilgili sürekli yeni şeyler keşfediyorum anasını sikeyim ya. Tesadüf, uydurmaca, öyle mi? Hepsi mi? Dur indir o eli, şöyle alayım seni...

Reptilian hikayesini duydunuz mu?

David Icke başta olmak üzere birçok kişi bugünlerde İllüminati`nin reptilian (sürüngenimsi) bir ırktan geldiğini ileri sürmekte. Ben şahsen buna inanmıyor, cinleri yeni kamufle yöntemlerinin bu olduğunu düşünüyorum. Tıpkı uzaylı (E.T., alien) adı altında nasıl cinleri ve Şeytan`ı kamufle ediyor, onlara hitap ediyorlarsa...

İleride bu reptilian meselesi yüzünden kafamız çok sikilecek.

Şimdi Bush, Prens Wiliams, Britney, katy perry ya kısacası illüminati`yle bağı bulunan şahısların ve porno, medya kuruluşundaki bazı insanların bu reptilian ırkından olduklarını iddia eden iddialar ortaya atılmakta. Youtube`a reptilian yazar ve çıkan bazı video`ları seyrederseniz gerçekten çok ilginç bir konu olduğunu farkedeceksiniz.

Reptilian olduğu iddia edilen şahısları gözlerinin bazı evrelerde onları ele verdiği görüntüler var. Misal,

Prens Williams
Baba George Bush
Katy Perry`nin gözlerinin, klibin sadece 2:36-2:45 arasındaki saniyelerde aldığı şekil ise ne tesadüftir ki böyle:
Yine klipten bir görüntü

O gözler sırf eğlence olsun diye o şekilde bilgisayar efektiyle yapılmadı, daha farklı birsürü şekle sokulabilirdi... Neden özellikle bu şekli verdiler? Ne ima etmeye çalışıyorlar? Bunların cevaplarını
Reptilian Teranesi ve Reptilian Teranesi II yazılarında açıklamaya çalıştım. Şimdilik şunu söyleyeyim, bu gözler ile belki de "reptilian'ız biz, bu durumdan kıllanın, bakın gözlere!!!11" mesajı vermeye çalışıyorlar. Fakat bu dönüşümün esas sebebi reptilian denen sikimsonik hikâye değil...


Ye yine Mısır Tanrıçası Anuket`e dönüyorum.

Nil Nehri civarında yaşayan Mısırlılar, senede 1 kez bulaşıcı bir hastalığa yakalanırlardı. Bu hastalık sebebiyle gözleri pembeleşirdi, en farkedilir yan etkisi buydu. Anuket ise bu insanlara pembe göz farı ile şifa verirdi. Antibiyotik maksadıyla kullanılırdı Anuket`in bu pembe göz farı...

Klibin büyük bir bölümünde katy perry bu halde

 

Arkadaşlar, canlar, ciğerler, bitanelerim... Allah aşkına... Artık farkedin. Artık ne kadar rahat davranabildiklerini farkedin. Artık neden Filistin`de, Hicaz`da, bu kutsal görülen topraklarda huzur olmadığını bir sorgulayın. Neden Kudüs başkentli bir Yahudi Devleti`ne sahibiz, bunu bir sorgulayın.

Kendinizden sonra çevrenize sorgulattırın. Rica ediyorum sizden



Reptilian Teranesi

Selam yavrular.

Reptilian teorisi ilk olarak David Icke tarafından ortaya atılıyor ve gittikçe yayılıyor. Icke müthiş zeki bir herif fakat bu Reptilian meselesini ilk onun ortaya atması, dünyanın birçok yerine gidip seminerler veriyor olması, oldukça profesyönel bir siteye sahip olması. "1 yanlış için 99 doğru anlatmak" hikayesini mi yapıyor bu herif diye düşündürttü beni. Özellikle bu reptilian hususundaki ısrarı yüzünden. Icke İslam`dan uzak olduğu için reptilian meselesini ırklara ve genetiğe bağlıyor da olabilir. Neyse siktir edin şimdi Icke`yi.

E.T., uzaylı, alien adı altında nasıl ki şeytani ritüellerini yapıyorlarsa, şeytanı ve hizmetindeki cinleri yeni gizleme yöntemlerinden birisi de reptilian meselesi olacak. Yakında daha çok duyacağız reptilian hikayelerini. belki de bütün bu uzaylı ve ufo propagandası, reptilian`ların uzaylı olabileceği düşüncesini insanlara mantıklı buldurmak için yapılmış, yüzyıllık bir planın, senaryonun parçasıdır.

Reptilian`lar hakkında bilgi edinmek isterseniz, internet reptilian`ların yok efendim saylon galaksisinin sirius gezegeninden dünyamıza gelmiş, binlerce yıldır insanlara hükmeden, insanların evrimini tamamlamalarını engelleyen uzaylı ırk olduğu hikâyelerini okuyacaksınız.

Şimdi taşağını yediklerim, ben reptilian diye ayrı bir ırkın varolabileceğini düşünmüyorum, varolsalar dahi uzaylı falan değiller, geçiniz onu. Bu Katy Perry`nin, Kanye West`in ruhumu şeytana sattım demeleri, sizce bu insanların bedenlerinin iblisler ve cinler tarafından kullanıldığına işaret ediyor olabilir mi? Kuran`da da bu durumla ilgili ayetler var, ilerde alıntıda bulunacağım. bir başka ihtimal ise bu sürüngenimsi gözlü şahısların, illüminati`nin gerçekten iddia edildiği gibi insan olmamaları. Peki ne olabilirler? Cinler onların suretine bürünmüş olabilirler mi?

Neden reptilian figürü, neden sürüngenimsi gözler?

Bu bilginin doğruluğunu Kuran`a ve hadislere hakim bir arkadaşın teyid etmesi lazım, kuran üzerine kafa yoran yabancı bir elemanın blog`unda, demon`ların (şeytan, iblis, cin) sürüngen ve yılan kılığına girebildikleri yazıyordu. İslam`da bunu destekleyen işaretler olduğunu ileri sürüyordu, islam hakkında malesef çok engin bilgilere sahip değilim, o yüzden dediğim gibi konuya hakim arkadaşların bu konu üzerindeki görüşlerine ihtiyacım var. Herneyse, yine de bu bilgi kafamdaki bazı çarkları öyle faaliyete geçirdi ki. Kertenkele şeklindeki mısır tanrısı seth, reptilian hikayeleri...

Ayrıca Hz Adem ve Hz Havva`yı yoldan çıkaran şeytan hangi kılığa bürünmüştü? Yılan? Yok artık.

Reptilian meselesi hakkında doğru bilgiye ulaşmak çok zor zira o kadar karmaşık bir konu ki. Ben yine de, yanlış, uydurmaca olduğunu bile bile çoğu kaynağı okudum. Bazen yanlış kaynaklar durumu anlamanıza yardımcı olabiliyor. İnsanların nereye yönlendirilmeye çalıştıklarını çok iyi farkettim reptilian`ların uzaylı bir ırk olduğu hikayelerini okuyunca.

Lucifer`in hizmetindekilerden ilk isteği: İnsanlar varlığımdan haberdar olmasın.

Haberdar olmasınlar ki ne Şeytan`ın ne Allah`ın varlığını bilmesinler, hayal ürünü olduklarını düşünsünler. At ortaya uzaylı teranesini, at ortaya reptilian muhabbetini, başka yerlere yönlendir insanları. İyice unuttur esas gerçeği.

Reptilian hikâyelerinin kaynağı, yine çok eskilere, firavunlara kadar uzanıyor. Kertenkele kafalı tanrıları seth kötülüğün ve şeytanlığın temsilidir.




İngiliz kraliyet ailesinin firavun soyundan olduğunu, firavunların halen günümüzde etkin olduğunu, İllüminati`nin atalarının firavunlar olduğunu anlatıyordum. İlluminati`nin her şeyi gören gözünün orijini Horus`un gözüdür. horus güneş`in, ışığın, aydınlanmanın (illuminate) temsilidir.

Neyse reptilian meselesine geri dönecek olursak. onlar hakkındaki bu "uzaylıdırlar, yeraltında yaşarlar, sürüngen gibidirler, insana düşman ve farklı bir ırktır" safsatalarını ortaya atanlar yine kendileri. Biraz kafa yorarsanız bazı işaretleri farkedersiniz. Ben birkaç tanesini paylaşayım sizlerle.

Tineyc mutant ninca töördıl, tineyc mutant ninca töördıl, tineyc mutant ninca töördıl zibilibiekşın tördılpav diye yatağımda zıplayıp şarkı söylerken yakalanmıştım anneme 18-19 yaşındayken. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı, otuzbir çekerken yakalansam daha iyiydi amına koyim ehehe. Bu ibne tosbağalara zaten uyuzum. Hatırlayın bir bu kaplumbağaların olayını. Nerede yaşıyorlardı? Yeraltında mı yoksa?

Spider-man`in hocası Dr. Connors, Lizard`a dönüşünce insanlara düşman oluyordu. Kendisinin biyolojik silahı suya karışınca, bu sudan içen sürüngenler, evrimleşiyor ve yeraltında imparatorluk kuruyorlardı. Bu arkadaş işte:



Ayrıca spider-man`in ağ atarken elinin aldığı şekil de çok garibime gitmiştir hep:


Asırlık senaryonun parçaları her şey. Bugüne kadar anlattıklarımı birleştirirseniz bazı şeyleri daha net farkedeceksiniz.

" Allah’ın kendilerine gazap ettiği bir topluluğu dost edinenleri görmez misin? Onlar ne sizdendirler, ne de onlardan. Onlar bile bile yalan yere yemin ederler" - Mûcadele Suresi

Sizce bu söz sadece 600`lü yıllardaki müslüman - müşrik savaşını mı anlatıyor? Halen böyle değil mi bu durum? Gazap edilen ve yalan yere yemin eden topluluk iblisler, dost edinenler ve onlar diye bahsedilenler iblis`in gücüne kapılmış olanlar (reptilian diye kakalanmaya çalışılıyor bize), siz dedikleri de inananlar değil mi?

"De ki: “Andolsun, insanlar ve cinler bu Kur’an’ın bir benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine de destek olsalar, yine onun benzerini getiremezler.” Isra Suresi

Sadece geçmişteki sahte peygamberler mi anlatılıyor burada? İnsanlar ve cinlerin birbirlerine destek olması, sahte bir kitap yaratmak istemeleri... Bu ne biliyor musunuz? Başka boyutlarla irtibat kurmak hem cinlere hem insanlara yasaklanmıştır. Bunu ihlal eden cinler, Şeytan`ı tanrıları kabul eden cinlerdir. Cinlerle ortak faaliyette bulunan illüminati, onların getirmeye çalıştığı deccal ve bu deccal`in mesihliğini ilan ederek insanları kandırmaya çalışması... Adeta günümüzü ve geleceği anlatıyor. Ayrıca yeni dünya düzenleri nedir? asırlık emelleri nedir? Tek bir dünya cumhuriyeti. Tek bir dine sahip, bir dünya cumhuriyeti. Uydurmaca bir dine sahip kandırılmış insanlarla dolu bir dünya cumhuriyeti.

"Sonra (pusu kurup) onlara önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım ve sen onların çoğunu şükreden (kimse)ler bulamayacaksın." A`raf Suresi

Şeytan`ın allah`a isyan edişi sırasında söyledikleri bunlar. Şeytana kapılmış kötü cinler, insanların bedenini kullanmak isterler. Ruhumu şeytan`a sattım diyen şarkıcılar da böyle insanlar olmasın?

"Ey Muhammed! Ne dersin; biz onları yıllarca dünya nimetlerinden yararlandırsak" Şuara, 205. ayet "Sonra da kendilerine tehdit edildikleri şey gelse, halleri nice olurdu?" Şuara 206. ayet ve "Dünyada yararlandırıldıkları şeyler onlara fayda sağlamazdı" 207. ayet

Yıllarca dünya nimetlerinden yararlananlar, güce sahip olanlar şeytana uyanlar olmamış mıdır yıllardan beri? Firavunlar, Dünyanın gizli sahibi İllüminati, Rothschild... Bunlar değil mi işaret edilen?

Ve arkadaşlar, canını yediklerim, beni en çok etkileyen ayet.

"Öyle ise sakın Allah ile beraber başka bir ilaha yalvarma, sonra azaba uğratılanlardan olursun!" Şuara 213

Neden "başka bir ilaha yalvarma" denilmemiş? neden özellikle "Allah ile beraber başka bir ilaha yalvarma" deniliyor?

Allah ile beraber başka bir ilaha yalvaranlar, Allah`ın varlığını bilmelerine rağmen Şeytan`ı tanrıları kabul edenler değil midir? Bu bahsettiklerim firavunların son güncel sürümü olan Rothschild ve İllüminati değil midir? Şeytan`a inanarak Allah`ın varlığını da kabul eden, fakat Şeytan`ı tanrıları kabul ederek Allah`a ortak koşan bu Luciferian elit kesim değil mi burada bahsedilen?

Yavrular, gerçek ne saylon galaksisinde, ne sirius gezegeninde. Gerçek burada. yanıbaşımızda. Mutluluğu uzaklarda arıyoruz sanki ehehe.

Bu kadar çok işaret varken, bu konunun ilk entry`sinden şimdiye kadar birbirine bu denli uyan parçalar varken, ne bileyim sanki her şey ortada. Kırın egolarınızı. Kendinizden sonra sevdiklernize yardım edin, onlar da kırsın egolarını. İslam`ı afedersiniz götünden anlamış şerefsizler yüzünden İslam`a tukaka gözüyle bakmak o kadar cahilce ki... Yozlaşmış müslümanlar ile İslam`ın nasıl bir bağı olabilir? 5 vakit namaz kılıp "kime nasıl kazık atsam"ın peşinde olan şerefsizler var ya, size yemin ediyorum ki onların yaptığının putperestlikten farkı yoktur.

İslam`ı sadece namaz, oruç, cami, Kâbe sanan, somutlaştıran, fakat İslam`ın özünü kaçırmış bu kimseler yüzünden dini suçlamayın. Yozlaşmış müslüman ve din arasındaki farkı ayırt edebilin.

"sen nasıl müslümansın yeeaa, namaz kılmazsın, içki içersin, ağzından küfür eksik olmaz. bu mu sizin müslümanlığınız?" doğrudur, bir çoğumuz bunları yapıyoruz. Fakat siz şunu biliyor musunuz ki hem Kuran`da, hem peygamberin hadislerinde dedikodu ve iftiranın namaz kılmamaktan defalarca daha fazla büyük bir günah olduğu buyrulur.

Namaz kılmak, Kuran okumak, aslında bunları yapabilecek seviyeye erişmek için öncesinde yapılması gereken o kadar çok şey var ki İslam`da. Önce dürüst, erdemli, düzgün bir adam olmayı öğren, çıkarların uğruna başkalarının hakkını yememeyi, yardım edebilmeyi, cömertliği, dürüstlüğü öğren. Sen bunları bir yap da, tek eksiğin ibadetlerin kalsın. İnsanlar islam`ın özünü almadan somut, materyalist ibadetlere yöneliyor. Hani namaz kılınca o gözle görülüyor ya, elle tutulur bir şey yaptı sanıyor. Ve çok entelektüel aydın arkadaşlarımız da "hem müslümanım de hem namaz kılma küfret ehelehey" diyerek yine İslam`ı ne kadar götlerinden anlamış olduklarını, insanın gönlünde başlayıp gönlünde biten bir dini somut materyalist öğeler üzerine oturtmaya çalıştıklarını ele veriyorlar. Bu saydıkların tabi ki yanlış, fakat sıra onlara gelene kadar "inançlı" bir insanın uygulaması gereken o kadar çok şey var ki..



Reptilian Teranesi II

Merhaba götüm ağızlılar.

Şimdi bu Reptilian ırkı ve David Icke meselesi, kiminize çok kel alaka bir konuymuş gibi gelse de, esasen çok kilit bir konu. Zira konu aslında tam olarak burada başlamakta ve emin olun her geçen gün gittikçe daha fazla popülerleşecek bu konu. Buyrun ispatı, "reptilian" kelimesinin yıllara göre google`da aranma oranları.

www.google.com

Gördüğünüz üzere bundan 5 sene önce millet reptilian denen bir sikten haberdar değildi, peki nasıl oluyor da birden çıktı bu söylentiler? Birden çıkmadı aslında, Icke uzun yıllardan beri bu konuda ısrarını sürdürüyordu. İllüminati üyelerinin satanist ritüellerinde başka boyutlarla iletişim kurabildiğini ve bu ritüeller esnasında reptilian denen varlıkları çağırabildiklerini ileri sürdürüyor uzun yıllardır. Ona göre reptilian`lar sadece başka bir gezegenden gelmiş uzaylılar değiller, aynı anda başka bir boyuttan geliyorlar.

Bu size tanıdık geldi sanki dimi? Reptilian denen şeyin, bu bilgiler ışığında cinler olduklarını anlamak pek de güç değil. Fakat neden Icke gibi zeki bir adam reptilian diye bir ırk olduğu konusunda bu kadar ısrarcı, neden hiç cin (jinn) kelimesini kullanmıyor? Kendisi 3 ilahi dinin de İllüminati tarafından insanları ayırmak amacıyla yaratıldığını ileri sürüyor, fakat işin ilginç tarafı kendisi başka boyutlarla iletişim kurulabileceğini, maddeler dünyasının dışında başka boyutlar olduğunu ve İllüminati`nin satanist olduğunu söylüyor. Çelişkili dimi? Fakat kendisine ateist de demiyor, zira ateistlerin her şeyi bilime bağlamalarını ve hayatın bu maddeler dünyasıyla sınırlı olduğunu ileri sürmelerini saçmalık olarak tanımlıyor.

Garip adam dimi? Şimdi taşaksızlar, David Icke İncil ve Hristiyanlık üzerinde çok araştırmalar yapmış ve sonunda insanlar tarafından şekillendirilmiş eski Babil geleneklerine dayanan yapay bir din olduğu kanısına varmış ki burada çok haklı. Kilisenin elinde oyuncağa çevrilmiş bir din oldu Hristiyanlık, bilhassa katolik mezhebi. Fakat kendisi buradan yola çıkarak genellemede bulunuyor ve bunu tüm ilahi dinlere mâl ediyor. Yani islam`ı da bu düz mantık ile safdışı bırakıyor. Eğer kuran`ı okumuş olsaydı ne yorumda bulunurdu çok merak ediyorum.

Neden 2 saattir Icke Icke deyip duruyorsun, bize ne bu adamdan diyen varsa şöyle izah edeyim.

Icke illuminati hakkında büyük gerçeklikleri ilk ortaya çıkaran insanlardan birisi ve uzun yıllardır piyasada. Kendisini biraz bile takip ederseniz muazzam tespitleri olduğunu farkedersiniz. Reptilian ırkı meselesini de ilk ortaya atan kişi kendisi. Ayrıca icke yıllardır birçok kitap yazmakla beraber, dünyanın dört bir yanında seminerler veriyor ve oldukça da profesyönelce hazırlanmış bir web sitesine sahip. Icke de mi bu işin içinde? Bu konuda ne evet ne hayır diyorum. Icke gerçekten onlar tarafından kullanılan bir "1 yanlışa inandırmak için 99 doğru anlat" adamı olabilir veya telkin edilmiş de olabilir. O insanlara verilmek istenen 1 yanlış ise reptilian hikayesi ve ilahi dinlerin kurmaca olduğu düşüncesidir. Zira kendisi insanlığın kan bağıyla yönetilen çok eski bir ırk olan reptilian`lar tarafından yaratıldığını ileri sürüyor. Tamamen tek tanrılı dinlere aykırı bir görüş. Icke`den şimdi bir alıntı yapacağım, gerçekten iyi bir tespiti var.

There are three kinds of people. The highest level of the Brotherhood are the "Red Dresses." These are "software people," elsewhere called "reptilian software," or "constructs of mind," without consciousness, without free will. Their human bodies are holographic veils. A second group, the so-called "sheeple"—the vast majority of humanity—have what Icke calls "back seat consciousness." They are conscious, but they do whatever they are told and are the main source of energy for the Brotherhood. They include the "repeaters," the people in positions of influence who simply repeat what other people have told them. Doctors repeat what they are told in medical school and by drug companies, teachers repeat what they learned at teacher training college, and journalists are the greatest repeaters of all. The third group, by far the smallest, are those who see through the illusion; they are people like Neo from the film, The Matrix. They are usually dubbed dangerous or mad. The "Red Dress" genetic lines keep obsessively interbreeding to make sure their bloodlines are not weakened by the second or third levels of consciousness, because consciousness can rewrite the software

Kendisi insanları 3 tipe ayırıyor.

1- Bu kardeşliğin en yüksek rütbeli olanları, programlanmış insanlardır yani reptilian`lar tarafından kontrole alınmış insanlardır. Bilinçten ve özgür iradeden yoksunlardır. insan suretleri sadece yanıltıcı bir maskedir.

Bize reptilian`lar olarak lanse edilen, bana kalırsa iblislerin bedenlerini ele geçirmiş olması muhtemel insanlardan bahsediyor burada.

2- İkinci grup koyun sürüsü olan insanlar. İnsanlığın tamamına yakınını bu kitle oluşturur. Bilince sahiptirler fakat büyük abiler tarafından pek siklenmezler, çünkü ne söylenirse onu yaparlar. Sorgulamadan koyulan kuralları uygularlar. Dünyaya hakim olduğu ileri sürülen ırkın, en büyük geçim ve sömürü kaynağı bu gruptaki insanlardır.

3- Bu grup ise en önemlisi. Sayıca en az olan grup budur. Çünkü bu insanlar ilüzyonun/yanılsamanın arkasındaki gerçeği görebilirler. Matrix`teki Neo gibi insanlardır ve toplum tarafından "deli" gözüyle bakılırlar.


Eğer bu başlığı okuyorsanız 3. gruba girmiş olabilirsiniz. Ve size bir şey söyleyeyim, sizden çok korkuyorlar. Evet evet gerçekten. Çünkü alıntı yaptığım yazının son kısmında, bu reptilian ırkının genlerini (kendi aralarında birleşerek) koruduklarını, aksi takdirde 2. yada 3. gruptaki insanların bilincinin etkisinde kalabilecekleri söyleniyor. Çünkü bilinç, onların hipnoz ettiği/ele geçirdiği bu kişileri ayıltabilir. Başka bir deyişle, sorgulayabilen, dogma ve dayatmaları farkedebilen, özgür bir beyin onların en son istedikleri şeydir. Bu nedenle büyük tehlikesiniz!

Şimdi bu gruplandırma, eğer şayet reptilian diye bir ırk varsa gayet mantıklı gözüküyor. hatta şöyle diyeyim, reptilian`ları siktir edin. Bu gruplandırmanın, iblis ve cinler tarafından yapıldığını varsayın ve yeniden okuyun. Daha bir mantıklı geldi dimi?

Peki reptilian meselesi hakkında tüm internet`in "uzaylı ırk", "insanlığı yaratan uzaylı medeniyet", "sürüngenimmsi ırk insanları yönetiyor" haberleri ne ayak? Nereden çıkıyor bunlar?

En çok korktukları grubun 3. gruptaki insanlar olduğunu söylemiştik dimi? Hani şu bazı gerçeklikleri dile getirmeye çalışınca, toplum tarafından "saçmalama be, manyak mısın, boş işler bunlar" diye susturulan insanlar..

Kimdir bu 3. grup? Gerçeği arayan, meraklı kişiler. Esas bu kişileri zihin kontrolü altına alırlar, kendilerini tanıtmak istedikleri şekilde kabul ettirirlerse, işte o zaman her şey çok daha kolay olacaktır. Bu kişilerin dinlerinin en büyük şartı gizliliktir. Gizli kalmak zorundalardır, ki bu konuyu bahsetmiş olmama rağmen başka bir entry`de başka bir kaynak ile yeniden ele alacağım. Gizli kalsınlar ki, Şeytan`ın ve cinlerin varlığı bilinmesin ki, istedikleri gerçekleşmiş olsun. Esas gayeleri gerçekleşmiş olsun.

Siz de reptilian teranesini yutun ki, siz de o insanlığın tamamına yakınını oluşturduğunu düşündükleri "koyun sürüsü" grubuna dahil olun...

Eğer bu tezgahı farkedebildiyseniz, heralde size 4. grup demek daha uygun olur ehehe.

Başka bir ırk, uzaylı ırk, uzaylılar, ufolar, E.T., alien`lar, uzaylı saldırısı, reptilianlar... hepsi iç içe değil mi bunların? Hepsi müthiş bir senaryonun parçaları. Ve inanın ki biz bu konuda uyarıldık, o kadar açık ve net ki. David icke`nin üzerinde dönüp dolaştığı fakat üstüne basamadığı (belki de bilinçli bir şekilde basmadığı) o reptilian meselesinin aslı o kadar net ki...

Bir diğer şahsi teorim de şu...

Kurmak istedikleri Yeni ve Tek Dünya Cumhuriyeti`nin uydurma bir dine sahip insanlarla dolu olacağını belirtmiştim hatırlarsanız. Icke nasıl oluyor da bu kişilerin satanist olduklarını, başka boyutlarla iletişime geçtiklerini ve hatta başka boyutların varlığını kabul edip aynı zamanda ilahi dinlerin kurmaca olduğunu ileri sürebiliyor? Ona göre bu eski ve başka boyuttaki medeniyet dünyaya geldi ve Tevrat`ı, İncil`i, Kuran`ı yazabilecek bilgiye dahi sahipti. peki böyle bir şey olduğunu var sayarsak, bu düşünce ateizm ile uyuşuyor mu?

Başka boyutların olduğu, hayatın bu dünya ile sınırlı olmadığı düşüncesi ateizm ile uyuşur mu?

Hayır.

Ateistler bu ruhani olguların varlığını da tanrı ile beraber reddederler.

Peki bu "başka boyutlar var ve buradaki dinleri oradan gelen üstün ırklar yarattı. Onlar çok güçlüler, çok üstünler" safsatası da ne? Amaçları ne?

Yeni ve Kurmaca Bir Din.

Mümkün olmayacağını düşünüyorsanız, internet`teki bu reptilian çılgınlığına bir göz atmanızı rica ederim. En azından youtube`a reptilian yazın ve insanların o video`ları kaçar kez seyredip, kaç kişinin o videoları beğendiğine bir bakın derim. Üşendiyseniz buyrun: tinyurl.com , tinyurl.com , tinyurl.com ,

İnsanlar bu yalanı yutuyor.

İblislerini tanıtmak istedikleri şekilde tanıtıyorlar.

Yer yer edindiğim bilgileri paylaştım, yer yer şahsi fikirlerimi beyan ettim. Zira doğru bilgiye ulaşılması çok ama çok zor bir konu. Çok karmaşık bir konu. fakat aslında doğru bilgi o kadar da uzakta değil.



Yeni Dünya Dini: New Age

Selam taşaksızlar.

Yazının uzunluğu sizi korkutmasın sadece 15 dakikanızı ayıracaksınız. Bazı linklere tıklamanız gerekecek, video`lardan ziyade site linklerine üşenmeden bakın, yoksa anlattıklarım bi sike yaramaz. En uzun yazım olacak muhtemelen, yazmam 2 gün sürdü amına koyim. Fakat pişman olmayacaksınız ibneler, deşifre ekibi tadında gerçekler su yüzüne çıktı, biliyosunuz Karagümrük çocuğuyum sözüm senet ehehe

Şu illüminati oyun kartlarını biliyor musunuz? Hani 1995 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, 11 eylül saldırılarından japonya depremine kadar birçok olayı gösteriyor. Oyunun ismi zaten "illuminati - new world order". Taşak geçmiyorum gerçek, tüm kartları indirdim psikopat gibi yüzlercesine baktım, her biri ayrı dellendirdi beni. O yüzden siz bulaşmayın bu işlere sinir harbi yaşarsınız. Ben yine de örnek teşkil etmesi açısından birkaç fotoğraf koyayım konuya fransızlar için.


Ve çok daha fazlası da var, earthquake projector yani deprem yapabilmeyi öngöreninden tut, geçen seneki şu faaliyete geçen yanardağın külleri yüzünden uluslararası uçuşların aksayacağını öngörenine kadar vay amına koyim dedirtecek onlarca kart var. Ayrıca sahte mesih projelerini de yansıtmışlar kartlara pek güzel bir şekilde, bildiğin "messiah" diye kart var lan. Neyse youtube`da sürüyle videosu var zaten, illuminati cards yazın görün.

Şimdi bu kartları Steve Jackson adında bir abimiz yapıyor. Buyrun sitesine bir göz atalım, tıklayın bi bakın: www.sjgames.com

Oha mı dediniz piramidi ve gözü görünce? İnsanlar herhangi bir sembolmüş gibi bakıyorlar ona, garipseyen tek kişi sensin, salak salak triplere girme evladım, azınlıksın sen. Adam bağıra bağıra ben illuminati üyesiyim hem de gayet yetkili bir abiye benziyorum diyor ve bir kişi bile çıkıp hüşşş birader sen ne ayaksın demiyor. Diyenler senin benim gibi tek tük salak herifler zaten. Neyse efendim bu abinin sitesinde şöyle bir yer dikkatimi çekti, bu arkadaşlar her hafta bir site seçip paylaşıyorlar. Site de "illuminated site of the week" yani haftanın aydınlanmış sitesi seçiliyor. 1997 yılından beri bu siteleri paylaşıyorlar. Buyrun www.sjgames.com

bir sitenin burada paylaşılabilmesi için gerekli olan kriterler "ilginç" ve "eğlenceli" olmasıymışmış, şunun gibi mesela: tinyurl.com yada bunun gibi: tinyurl.com

İlk siteyi görünce biraz tırstınız mı? Baphomet, illüminati, Türk bayrağı hepsi bir arada. Ehehe durun daha. Şimdi bunlar ben masonik siteyim diye bağıran siteler, bunlardan zarar gelmez. Esas tehlikeli olan, bu listede, Zeitgeist`ta öğrenebileceğiniz türden siyasi gerçekleri su yüzüne çıkaran sitelerin linklerini de paylaşıyorlar. 11 eylül`ün kurmaca olduğunu, illuminati`nin amacının dünyayı ele geçirmek olduğunu, işte satanist olduğunu falan ortaya döken siteleri de paylaşıyorlar.

Asıl tehlike işte bu siteler (flash tv olduk iyice mına koyim, bakın işte o siteler)*: tinyurl.com , tinyurl.com , tinyurl.com

Tamamen rastgele 3 site seçtim farklı tarihlerde paylaşılmış. Ben size özet geçecem siteleri, teker teker gezmenize gerek yok ama isterseniz yine de bi bakın. Örnek teşkil etsin diye koydum ben. Bu sitelerin ilk ikisi bizim hep kandırıldığımızı, illuminati`nin dünyayı yönettiğini söylüyor. Zaten isimleri de içerikleri gibi "bugüne kadar aldatıldık!!11" tadında. Son site ise Spiritüalizm ile ilgili bir site. Şimdi diyeceksin ki ne alaka? Hadi spritüalizm ile ilgili olanı neyse de (ki neyse değil açıklayacam) o illüminati`yi deşifre eden siteleri neden paylaşıyorlar? İndir o eli arkadaşım, bi dinle. Şşş hareket yapma hareketin allahını görürsün.

Şimdi bu sitelerin üçü de "haftanın aydınlanmış sitesi" ünvanını almış siteler. Ve bu 3 site de kendi aralarında bağlantılı siteler, yazı aralarında falan birbirlerinin linklerini veriyorlar. Aa çok şaşırdım olacak şey değil vallaha, ölümü gör de, bak and içtim. Ehehe. Şimdi sizlere bu sitelerin ortak paydalarını anlatacam. 3 tanesini değil, birçoğunu gezdim ben, konu mankeni olarak bu 3 siteyi seçtim sadece. Birazdan yazacaklarımı oradaki tüm siteler için genelleyebilirsiniz (aslında ilk link`ini verdiğim almanca site de bu gruba girecek türden bi site)

1- Hepsi birbirleriyle bağlantılı siteler.
2- Hepsi "haftanın aydınlanmış sitesi" seçilmiş siteler.
3- Hepsi illüminati`yi deşifre edici bilgiler veriyor. Bugüne kadar hep kandırıldığımızı söylüyor, 11 Eylül, illuminati`nin satanist oluşu, 2012`nin medya tarafından bu kadar abartıldığı ve medyayı da illüminati`nin kontrol ettiği vs konulu yazılar var.
4- Birçoğunda uzaylılar yazı ve resim olarak yer alıyor.
5- Hiçbiri ilahi dinler için olumlu şeyler söylemiyor.
6- Tanrı inkarı asla yok, tanrı`nın kutsallığı ve yüceliği övülüyor.
7- "sevgi", "dostluk", "iyilik" kavramları müthiş ön planda tutuluyor.
8- Laf dönüp dolaşıp "sen de aslında tanrısın"a getiriliyor.

Bu saydığım bütün maddeler tek bir maddeye hizmet ediyor,
o da son madde. Din içerikli yazılarda bunu görürsünüz. Tamamen pozitif mesajlar veriyorlar şu şekilde: "iyilik ve doğruluk ne güzel. Şeytani şeylere karşıyız. Heeey tanrı yüce ve kutsal. Haydi onun ışığında aydınlanalım yaşasın sevgi heeeeey." 

93 yorum:

  1. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır. Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam> 100,000 ABD Doları ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak maaş olarak aylık üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  2. DÜNYAYI ILLUMINATI'YE KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ !!!

    Bir iş adamı mı, kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci mi?
    Hayatta zengin, ünlü, güçlü olmak ister misin?
    Bugün İlluminati'ye katıl ve zengin bir özet topla. 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve ayrıca maaş olarak aylık ödeme aldığınız yer

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. ILLUMINATIWORLDWORLDORDER666 BUGÜNE KATILIN

    Bir iş adamı mısın, yoksa kadın mısın, papaz mı?
    ya da bir sanatçı, ünlü olmak ister misin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir
    İlluminati'nin üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu, şimdi olmak için bir şans.
    Tapınak KUVVETLERİ üyesi ve ne olsun
    us.if'ten üye olmaya hazırsınız
    İlluminati ve sonra hayalini gerçekleştirin: - EMAIL adresinden bize ulaşın.
    illuminatiworldorder2017@gmail.com
    Aşağıdakileri de doldurun:
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE SORUNU VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, BİR ARABA VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ DÖVME DEĞİLDİR
    BU İÇİN ANYBODY. İLGİLENMİYORSANIZ
    LÜTFEN BAŞVURUN

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada ABD'de ve dünyada bu gerçek zengin adama katılma, bir parçamız ol ve zengin ol. Bize de ulaşabilirsiniz
    Daha fazla bilgi ve üyelik süreci için, kardeşliğin bir üyesi olabilirsiniz.

    NOT: Tüm yeni üyelere vizesiz bir vize işlemek için bizimle birlikte vatansever gün taç giyme töreninde bizimle birlikte olmak üzere bir bölüm ödemesi verilecektir.
    tebrik edici faydalar. Ardından, normal yıllık kardeşlik avantajlarına sahip olmaya başlayabilirsiniz. aylık ve haftalık

    ILLUMINATI YENİ ÜYELİK FAYDALARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ 'lık yeni bir rüya
    3. seçtiğiniz bir rüya evi satın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ödenmiş).
    5. Bir Yıl Golf Üyeliği Paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında 6.A V.I.P tedavisi 7.A yaşam tarzı değişimi 8. Bohemian Grove'a erişim
    Banka hesabınıza her ay için 100.000.000 ABD doları
    10. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve büyük illuminti kardeşliğinin En İyi Ailesi ile üç aylık randevular.
    Tek yapmanız gereken,brotherhoodilluminati19@gmail.com +16784655643 + 44768598773 + 9957468736388 + 34 7586748936

    Selamlar ILLUMINATI UNITED STATES SİPARİŞ

    YanıtlaSil
  5. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  6. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    YanıtlaSil
  7. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    YanıtlaSil

  8. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  9. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  10. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    YanıtlaSil
  11. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  12. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  13. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  14. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  15. ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ..........

    YanıtlaSil
  16. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  17. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    YanıtlaSil
  18. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  19. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  20. CONTACT Domnul William sună (+2348078351159 sau WhatsApp el prin acest număr +2348078351159 sau e-mail: Williamroberhail666@gmail.com / Bună ziua tuturor Numele meu este Nin Shuffs din Uganda Sunt aici pentru a da o mărturie despre modul în care m-am alăturat frăției illuminati, eu Încercam să mă alătur acestei organizații de atâția ani încoace, am fost înșelat de falsul agent din Africa de Sud și Nigeria, eram jos, nu mai puteam să mă hrănesc pe mine și pe familia mea și am încercat să câștig bani cu toate dorurile, dar toate există , Mi-a fost teamă să contactez orice agent illuminati pentru că mi-au mâncat banii, într-o zi am întâlnit o postare a cuiva care dă mărturie, mulțumind unui bărbat numit domnul William că l-a ajutat să se alăture frăției illuminati, apoi mă uit la e-mail bărbat și numărul de telefon care a fost scris acolo, era un număr Nigeria îmi era teamă să-l contactez pentru că un agent nigerian mănâncă 2000 $.

    YanıtlaSil
  21. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  22. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  23. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  24. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  25. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  26. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  27. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  28. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  29. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  30. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  31. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolumda olabileceğini biliyorum ve burada yardım istemek
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    YanıtlaSil
  32. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım net bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama şaşkınlıkla sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya söylemekten çok mutluyum Zengin olan ve hepsiyle birçok iş kurabilen, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana emanet edilen ve aynı zamanda İstediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini ve burada yardım isteyebileceğini biliyorum.
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşın üzerinde olmalısınız.

    YanıtlaSil
  33. MERHABA!!!! Bu, dünya çapındaki büyük Illuminati Kardeşliği'ne katılmanız için Altın Fırsattır, böylece zengin olabilir, hayallerinizin ve hayal gücünüzün ötesinde ünlü olabilirsiniz, bugün büyük Illuminati'ye katılabilir ve zenginlik, şöhret, güç ve zenginlik elde edebilirsiniz. İlluminati'nin herhangi bir yeni üyesine sağlanan avantajlar olarak ... benimle whatsapp'tan iletişime geçebilirsiniz .. + 1 (979) 4593235) veyaEmail..powerilluminati582 @ gmail, com

    YanıtlaSil
  34. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz, ayrıca kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  35. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliğinin {Illuminati} bir üyesi olmanın kolay bir yolu. İşçi sınıfı için, İş adamları / kadınları, sanatçı, dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. Kayıt sizin tarafınızdan tamamlandıktan sonra Illuminati çemberini ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, fedakarlık veya insan yaşamına gerek yok, Illuminati kardeşliği yaşamda koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Kendi kuşağınızdaki yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişim hakkınız var. Bu çembere herhangi bir üyeyi tanıtma yetkisine sahip olan sadece Illuminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle, bizimle iletişime geçmeden önce, 18 yaşından büyük olmalısınız ve üye olduktan sonra hayatınızın geri kalanında tüm yardımlardan yararlanma hakkına sahip olacaksınız. Üye olmaya hazırsanız, hemen geri yazın veya Official Whats-apps 1 (931) 994-3522 Official Gmail (justineilluminati@gmail.com) ile sözleşme yapın.

    YanıtlaSil
  36. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  37. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  38. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  39. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNE KATILIN VE DAHA İYİ VE MUTLU BİR HAYAT YAŞAYIN. ZENGİNLERİN, ŞÖHÜN VE GÜÇLERİN BÜYÜK TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ. Bir iş misiniz, Erkek mi kadın mı, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, aktris, bankacı ve siz. zengin, güçlü ve hayatta ünlü olmak istiyorum. Büyük ILLUMINATI kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bununla, tüm hayallerinizi ve kalp arzularınızı tam olarak gerçekleştirebilirsiniz, eğer gerçekten büyük ILLUMINATI kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız, Not: Yeni üyeler 1.000.000 ABD Doları Altın Yüzük ile ödüllendirilir ve aylık 50k$ ödeme teklif edilir. , bu sizi düşmanlardan koruyacak ve lonca edecek ve tapınağa ücretsiz vize. İnsan kurbanı veya kan paylaşımı yok. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin: Johnsondamienilluminati0147666@gmail.com VEYA whatsapp +19729470870

    YanıtlaSil
  40. MERHABA
    izleyici, nihayet Illuminati çetesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğumla ilgili tanıklığımı paylaşmak için buradayım. nette bu yüzden acenteyle iletişime geçtim, kaputa katılmadan önce benden çok para isteyecek diye çok korktum ama en büyük sürprizime göre sadece yaptığım ürünleri satın almamı istiyor ve bugün söylemekten çok mutluyum zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya, kişisel hesabımda 20 milyon dolar tutarım var ve ayrıca tüm dünyada İlluminati'nin bana verdiği iş ile tanınıyorum ve aynı zamanda gücüm var. istediğimi yapmak için...... benim yolumda pek çok insan olabileceğini biliyorum ayrıca burada yardım arayanlar onların
    resmi e-posta:greatilluminati977@gmail.com
    WhatsApp uygulaması:+1 (732) 314-6064


    DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞINDAN KÜÇÜK OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  41. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz, yalnızca elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  42. MERHABA
    illuminati kardeşliğinden selamlar.
    Bu, İlluminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül

    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sağlanan avantajlardan birkaçı.

    Eğer ilgileniyorsanız, bana doğrudan bir mesaj gönderin.

    Veya whatsapp üzerinden +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  43. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, Gmail Üzerinden Sözleşme: Justineilluminati@gmail.com veya WhatsApps İle Yazın +1(707) 290-7663

    YanıtlaSil
  44. illuminati'ye katılmak ücretsizdir, insan kurbanı veya katılım ücreti yoktur ve bu, birçok dolandırıcının benden çaldıktan sonra nihayet aydınlatıcıya nasıl katıldığımın kanıtıdır.
    Bugün olduğum kişiyi yarattığım için Büyük Üstat Robert Richard'a teşekkürler, Aydınlığa sadık ve alçakgönüllü kalacağıma söz veriyorum. yurt dışından yakın bir arkadaşım aracılığıyla bay robert richard ile iletişime geçerek aydınlığa kavuşana kadar çalınıyordum ve gerçekten de kalbim kırılmıştı ve hiç pişman olmadım.
    Bu bedava fırsatı kendime saklayacak kadar açgözlü değilim çünkü Bay Robert ve Hood bir bütün olarak benden memnun olmayacak. bu yüzden sizi de katılıp yoksulluğunuzu, zor hayatınızı, kırgınlığınızı sona erdirmeye ve aydınlanmada bugün ünlü olmaya çağırıyorum.
    mr robert richard ile whastapp +13238147898 aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.
    veya e-posta yoluyla, johnsondamien0147666@gmail.com size en kısa sürede cevap verecek ve başarıya giden yolculuğunuza başlamanızı sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  45. John williams
    BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (585) 948-4386

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatisecretorder1960 @ gmail @ gmail.com
    Whatsapp: +1 (585) 948-4386

    YanıtlaSil
  46. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil
  47. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  48. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  49. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  50. Merhaba!!! Hayatta zengin ve ünlü olmanız için büyük İlluminati kardeşliğine katılmak ister misiniz? Bunlar, yeni üyelere verilen avantajlardır *500.000 ABD Doları Nakit Ödül *Seçtiğiniz Yeni Bir Araba *Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi *Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli). Üye olarak her hafta 100.000 ABD Doları banka hesabınıza ilgi duyuyorsanız ŞİMDİ EVET Diyebilirsiniz.

    Şimdi Whatsapp:+1 (618) 440-2248

    YanıtlaSil
  51. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. İş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve her durumda, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve hemen zengin olun, üye olun ve büyük miktarda para ve yaşamak istediğiniz dünyanın herhangi bir yerinde ücretsiz ev ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde yeni şık rüya araba

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya ona WhatsApp'tan ulaşın. +1 (757) 354-3107
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Öğrenciyseniz, E-posta: litisociatyorder2013@gmail.com,

    YanıtlaSil
  52. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, hayatta zengin, ünlü, güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin bir meblağ alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 Dolara yeni Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  53. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  55. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mı kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  56. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK DÜZENİNDEN Birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimizi ağırlamak için toplam 650.000 USD, ayrıca kendi seçtikleri ve yatırımları olan bir ev ve hayattaki bu fırsatın yanı sıra ünlü olmaları için de ödeme yapıyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu. Bohemian Grove'a Üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD aylık ödeme
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  57. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin mi, ünlü mü, hayatta güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin meblağları alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 450.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  58. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.
    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta harika bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştirmeden ölüyor. Bazılarımızın kaderi çeşitli ülkelerimizin başkanları olmak veya olmak. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya diğer ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için Dikkat; yeni işe alınan üyeler büyük avantajlara ve ödüllere hak kazanır. İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bugün bizimle iletişime geçin WhatsApp: +1 (573) 982-0773
    E-posta: illuminatilight676@gmail.com

    YanıtlaSil
  59. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zenginleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  60. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  61. ADIM KATE VE LONDRA'LIYIM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.
    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  62. dünyaya resmi İlluminati mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  63. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  64. BENİM ADIM KATE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, TÜRKİYE'den büyük bir adama teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu adamın yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten gerçekten hoş bir adam. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA:doc83709@gmail.com

    WHATSAPP: (+905441070095)

    YanıtlaSil
  65. Selamlar illuminati'ye katılmak ücretsizdir ve herhangi bir başlangıç ​​ücreti yoktur ve üye olarak kaydolduğunuzda hemen faydalanacaksınız ve bana yardımcı olan Bay Benson ile tanışmadan önce birçok kez denedim ve onun o olduğunu bilmenizi istiyorum. şu anki en iyi ve iyi kardeşim. Zengin, güçlü ve ünlü olmak ve hayatınızı sonsuza dek değiştirmek için Illuminati'ye katılın. Kuruluşumuz tarihte ilk kez bu gezegendeki milyarlarca vatandaş arasından İlluminati üyeliği için adaylar arıyor. Tüm insanlar, her yerde, başvurmaya davet edilir. Yani ilgileniyor musun? evet ise whatsapp +1(832)721-6709 bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  66. PROCEDURA DOŁĄCZENIA DO ŚWIĄTYNI WIELKIEJ PIENIĘDZY I POWERNOTE ILLUMINATI: BRAK POŚWIĘCENIA LUDZKIEGO I ILLUMINATI NIE ŻĄDANIE OPŁATY REJESTRACYJNEJ Możesz skontaktować się z agentem świątyni poprzez EMAIL;brothersofhell666@gmail.com
    Czy jesteś biznesmenem, politykiem, pastorem, muzykiem? Chcesz być bogaty
    sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu bractwa iluminatów
    dzisiaj i zdobądź bogatą natychmiastową sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i jeden za darmo
    Samochód, gdziekolwiek zdecydujesz się żyć na tym świecie, a nawet $
    1 000 000 jako Twoja korzyść, aby rozpocząć nowe życie.

    Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 20 lat E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    YanıtlaSil
  67. MERHABA HERKESE İNTERNETTE GÖZ ATIYORDUM VE BEN
    ÇOK GÖRDÜK
    ILLUMINATI TOPLULUĞU İLE İLGİLİ YANLIŞ ALTI, I
    HAKKINDA KÖTÜ HİSSEDİYORUM
    BU KONU HAKKINDA BİRKAÇ ŞEYİ BİLDİRMEK İSTİYORUM
    ILLUMINATI TOPLULUĞU.
    ÖNCE, YARDIM YOLUYLA ILLUMINATI TOPLUMUNA KATILIYORUM
    BİR TEMSİLCİ
    YILLAR SONRA BİRİSİ BENİ ÇEVRİMİÇİYLE TANIŞTIRDI
    A OLMANIN BELİRLENMESİ
    ÜYE. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK
    ZENGİNLİK GARANTİDİR, SİZ
    KORUNACAK, ŞÖM, GÜÇ ETKİSİ E.T.C HEPSİ
    OLACAKLAR
    VERİN. DÜZELTMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEY,
    ILLUMINATI ÖDEME YAPMAYIN
    ÜYE HERHANGİ BİR MAAŞ, YENİ BAŞLADIYSANIZ
    SİZE VERECEK
    ZENGİNLİK TOHUMU VE SENİ BİLGE, GÜÇ,
    ETKİ E.T.C SENİ
    BAŞARILI OLMAK İHTİYACI VARLIK TOHUMU
    SADECE PARA
    ILLUMINATI TOPLULUĞU ÜYELERİNE VERİYOR, BU İLE
    BAŞLAYABİLİRSİN
    PARA İLE HER ŞEY VE SİZ OLACAKSINIZ
    BAŞARILI. BAŞKA BİR ŞEY İSE
    TOPLUMUN ÖZEL İNSANLARINA SAHİP OLDUĞU
    POLİTİKALAR VE SÜPER
    YILDIZLAR. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK KİŞİSEL BİR ŞEYDİR
    KARAR, TOPLUMv
    İNSANLARI ONLARA KATILMASI İÇİN ZORLAMAYIN VEYA YALNAŞTIRMAYIN. KATILDIM
    ÇÜNKÜ İSTİYORUM, HAYIR
    BEDEN BENİ ZORLA VE ÜYE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
    BUGÜN ÇÜNKÜ
    BENİ BİRİ YAPARAK HAYATIMA BÜYÜK KATKIDA BULUNDU
    LİDER
    DÜNYADA İŞ ADAMI. İLGİLENİYORSANIZ
    KATILMAK
    ILLUMINATI TOPLUMU ALBERT ALBERT'İ +2348069972954 ÜZERİNDEN ARAYIN VEYA ONA E-POSTA YAYIN.
    ILLUMINATITEMPLEOFWEALTH99@GMAIL.COM. O OLDU
    BENİM YARDIMCI OLAN KİŞİ. BU YAPABİLECEĞİM KÜÇÜK YARDIM
    VERİN.

    YanıtlaSil
  68. Bu fırsatı, sonunda Büyük İlluminati Kardeşliği'nin tam üyesi olmama yardım eden Bay Johnson William'a teşekkür etmek için kullanmak istiyorum ve şimdi hayatımı mutluluk içinde yaşıyorum. ve bir zamanlar yoksuldum ve hayatımı aşırı yoksulluk içinde yaşıyordum ve yaşam standardı o kadar kötü ve düşük oldu ki kendimi öldürmeyi bile öğrettim ve bana kabul günüm için hazırlanmamı ve tüm yeni üyelerin belirli bir ödülü olduğunu söyledi. başlangıç gününüzde 100000 USD. bu yüzden İlluminati dünyasına inisiye oldum ve birkaç gün içinde Binlerce Dolar değerinde bir sözleşmeyle ödüllendirildim, işimde şu anda çok iyiyim, tam olarak istediğimi yaptım ve bugün hikaye değişti, ben yaşayan bir şahidim, hayalim ve şimdiye kadar arzuladığım tüm zenginlik, şöhret, başarı ve zenginlikler gerçek oldu. Yine de büyük İlluminati'nin bir üyesi olmama yardım ederek hayallerimi gerçeğe dönüştüren Bay James William'a teşekkürler. Acele edin, ona +1(832)721-6709 numaralı telefondan whats-app yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  69. İyi haberler!!! İyi haberler!!!,
    Zengin, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek ister misiniz?
    ünlü hayat? Hemen zengin olmak ve acılardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Dünyanın sizi tanımasını ve sizi dinlemesini ister misiniz? konuştuğunda? Güç ve kontrolün sizde olmasını ister misiniz? evet ise, burada
    iyi bir ipucu - “ILLUMINATI ORGANİZASYONU”na katılın, sorabilirsiniz
    “Nasıl Katılabilirim” cevabı çok basit tek yapmanız gereken
    WhatsApp veya E-posta yoluyla bizimle iletişime geçin (iletişim bilgileri aşağıda listelenecektir)YOKSULLUKTAN KENDİNİZİ YÜKSELTİN.
    Hizmetimize herhangi bir şekilde ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    İşte iletişim bilgilerimiz
    E-POSTA: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP VE ARAMALAR: (+1 405-355-9547)



    UYARI: Yalnızca Şeytan Kilisesi'ne üye olmakla ilgilenenlerin ofisi ziyaret etmesine veya aşağıdaki e-posta adresine posta göndermesine izin verilir. İlgilenmiyorsanız iletişime geçmeyin ve bir kez iletişime geçtiğinizde geri dönüş yoktur. bu yüzden iletişime geçmeden önce düşünün. DİKKAT!!!

    YanıtlaSil
  70. MERHABA
    izleyici, nihayet Illuminati mahallesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair referansımı paylaşmak için burada, koğuşun bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım, ancak sonunda bulmadan önce birkaç kez bir dolandırıcılığın kurbanı oldum. Kendimi bir tanıklıkla. İnternetten, bu yüzden acenteyle iletişime geçtim, mahalleye varmadan önce benden çok para isteyecek diye çok korktum, ama en büyük sürprizime göre, benden sadece yaptığım ürünleri satın almamı istiyor ve Bugün dünyaya kimin zengin olduğunu ve tüm bunlarla çok iş yapabildiğini söylemekten çok mutluyum, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca tüm dünyada tanınıyorum. İlluminati'nin bana emanet ettiği iş ve ben de bunu senin istediğini yapacak güce sahibim... Biliyorum yoluma çıkan birçok insan olabilir ayrıca burada yardım arıyorsun.
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Uygulama nedir: +1 (732) 314-6064

    ESCARPERS İLE DİKKATLİ OLUN, 18 YAŞINDA OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  71. Işığı görmeyi ihmal etmeyin. Sosyal medyada İlluminati ajanı gibi davranan birçok insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon BARIŞ, ZENGİNLİK, GÜÇ ve ŞÖM İÇİNDİR. Organizasyon insan veya kan kurbanı gerektirmez İlgilenirseniz +19362362120 ile Whatsapp'a giriniz.

    YanıtlaSil
  72. İlluminati'nin Büyük Kardeşliğine katılın. Sizi sonsuza kadar zengin edecek, ünlü yapacak ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak İlluminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914  .
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 8.666,000,00 ABD Doları tutarında Nakit Ödül 2. 2. 966.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi  5. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 ABD Doları tutarında aylık ödeme. 6. 3 günde Işığı, parayı ve gücü görmekten geri kalmayın.7. İnsan kurbanı yok.8. Milyoner ol, sonsuza kadar zengin ol.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp numarası +1(740)479-2914.

    YanıtlaSil
  73. BU DÜNYAYA RESMİ BİR AYDINLATMA DUYURUSUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD'lik yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  74. herkese merhaba benim adım Alexis Andrewi İtalyalıyım, illuminati kardeşliğine nasıl katıldığıma dair ifade veriyorum, bu organizasyona uzun yıllardır katılmaya çalışıyordum, Güney Afrika ve Nijerya'da sahte ajan tarafından dolandırıldım. çökmüştüm artık kendimi ve ailemi besleyemedim ve her şekilde para kazanmaya çalıştım ama boşuna, herhangi bir illuminati temsilcisiyle iletişime geçmekten korktum çünkü paramı yediler, bir gün birinin yazısına rastladım. David Mark adlı bir adama illuminati kardeşliğine katılmasına yardım ettiği için teşekkür ederek ifade verdi, sonra adamın e-postasına ve orada yazan telefon numarasına baktım, onunla iletişime geçmekten korktum çünkü birçok kez dolandırıcılar tarafından dolandırıldım ve parayı alıp gitti, sonra kafam çok karıştı, bu yüzden ifade verilen kişiyle iletişime geçmeye karar verdim ve onu aradım ve bana ne zaman katılmak istediğine dair kendi hikayesini anlatmaya başlamadan önce onunla telefon görüşmeleri yaptım. bana her şeyi anlattı Sonra karar verdim ve ajan David Mark'ı aradım ve bana yapmam gereken her şeyi söyledi ve kabul edildim, şaşırtıcı bir şekilde büyük illuminati kardeşliğinin yeni bir üyesi olma avantajını bana verildi, çok mutlu oldum, çünkü Bu organizasyona katılmaya çalışanlarınız, +2348140101327 numaralı WhatsApp'tan CONTACT MR David Mark'a katılma fırsatınız.

    YanıtlaSil
  75. ILLUMINATI KARDEŞLİK BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPAR. Ben illuminati kardeşliğinin bir üyesiyim, benim için yaptıkları için Lord Lucifer'e teşekkür etmek istiyorum, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum çünkü illuminati kardeşliğinden hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmak için uğraşıyorum, bir çok kez dolandırıldım ama yine de pes etmiyorum çünkü sen hayatta vazgeçersen hayat insanda da vazgeçer, eğer sen hayatta vazgeçersen, o kadar çok dolandırıldım ki sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek katılmak için para, hepinize tavsiyem, kararınızı verip illuminati kardeşliğine katılmanız, inisiyasyon sürecim tamamlandığında bana verilen fayda miktarı yeni bir hayata başlamak için 1.000.000 dolar, bu yüzden yapabilirim. herhangi bir problemin varsa illuminati kardeşliğini selamlamayı bırakma ya da hayatta destek olarak, sana tavsiyem illuminati kardeşliğine katılman ki hayattaki tüm sorunların çözülsün, illuminati kardeşliğine katılmak için Bay David Mark veya WhatsApp ile iletişime geçebilirsin (+2348140101327)

    YanıtlaSil
  76. İlluminati Kardeşliğinin dünya için resmi masajı. İş adamı ya da kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, toktor, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve içinde bulunduğun her durumda, İlluminati'nin senden para ya da insan kurbanı istemediğini unutma. , bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılın ve anında zengin olun. Üye olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz bir çok para ve bir ev alın ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp üzerinden iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine bir e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  77. BU SİZİN ALTIN ​​FIRSATINIZ, Büyük İlluminati kardeşliği sizi Zengin, Güçlü, ünlü ve zengin yapacak. İlluminati kardeşliğinin, Uzun ömür ve refahın bir üyesi olarak tüm hayallerinizi ve kalp arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

    Eğer gerçekten büyük İlluminati üyesi olmak istiyorsanız, bugün WhatsApp (+919654763221) aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

    YanıtlaSil
  78. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  79. Dünyaya resmi Illuminati Kardeşliği masajı. İster iş adamı, ister kadın, sanatçı, politikacı, futbolcu, öğrenci, doktor, müzisyen, zengin, ünlü, güçlü olmak ve hangi durumda olursanız olun kendinizi bulun ve unutmayın ki İlluminati sizden para ya da insan kurbanı istemez, siz de katılın. bugün İlluminati kardeşliğinin kültü ve anında zengin olun. Üye ol, çok para ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğin bir ev al ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazan.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00$ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenci iseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  80. MERHABA
    İzleyici, sonunda İlluminati mahallesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğumla ilgili tanıklığımı paylaşmak için burada. Mahallenin bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım, ancak sonunda bir referansla karşılaşmadan önce birkaç kez dolandırıldım. İnternetten, bu yüzden acenteyle iletişime geçtim, mahalleye ulaşamadan benden çok para isteyecek diye çok korktum, ama şaşırdım, sadece yaptığım ürünleri ve bugün satın almamı istiyor. Dünyaya zengin olduklarını ve her şeyle çok iş yapabildiklerini söylemekten çok mutluyum, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve dünya çapında da tedavi ile tanınıyorum. illuminati bana verdi ve ben de senin istediğini yapacak güce sahibim... Biliyorum, yoluma çıkan birçok insan da burada yardım arıyor.

    Resmi WhatsApp: +1 (732) 314-6064
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com

    ÖLÇEKCİLERE DİKKAT 18 YAŞINDA OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  81. Illuminati666 kardeşliğine nasıl katılınır!!! DAVID MARK veya Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin. Almanya'da, ABD'de, Avrupa'da veya dünyanın herhangi bir yerinde zengin, ünlü ve güce sahip olmak ister misiniz.. ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. Başlatıldıktan sonra 100.000, 00 USD değerinde bir Nakit ödül. 2. 100.000 ABD Doları değerinde Yeni Bir Şık Rüya Arabası 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi 4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tam ücretli). 5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi 6.Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP uygulaması 7.Toplam Yaşam Tarzı değişikliği 8.Bohemian Grove'a erişim. 9.Üye olarak her ay banka hesabınıza 300.000 USD ödeme yapın 10.Bir Aylık rezervasyon yapıldı.Dünyanın En İyi 5 Lideri ve Dünyanın En İyi 5 Ünlüsü ile randevu DAVID MARK veya isterseniz Whats'App (+2348140101327) ile iletişime geçin katılmak.

    YanıtlaSil
  82. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA DUYURUSUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin, ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir 1.500.000 USD rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  83. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: İNSAN PERSONEL DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+44 7362043683)

    İş adamı, kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon € ve bedava ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca ayda 90 milyon dolar maaş alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 €'luk yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    WhatsApp: (+44 7362043683)
    E-posta: (illuminatesupreme1@gmail.com)

    YanıtlaSil
  84. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ALIR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +218 91-9336799

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, illuminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlama bonusu olarak 1.000.000.

    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiworsociety@gmail.com
    Whatsapp: BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ALIR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +218 91-9336799

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, illuminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlama bonusu olarak 1.000.000.

    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiworsociety@gmail.com
    WhatsApp: +218 91-9336799

    YanıtlaSil
  85. Merhaba arkadaşlar, İlluminati kardeşliğine katılmanın bu harika ve arka fırsatını sizinle paylaşmak istiyorum.
    Evet, pek çok harika fayda ile birlikte gelir, TELEGRAM'daki temsilciyle iletişime geçin
    KULLANICI ADI: Illuminati_977
    E-POSTA:greatilluminati977@gmail.com

    GÜVEN BANA PİŞMAN OLMAYACAKSIN

    YanıtlaSil
  86. BU DÜNYAYA RESMİ BİR HAFİF DUYURUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(765)280-3039

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir 1.500.000 USD rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(765)280-3039

    YanıtlaSil
  87. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  88. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  89. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mı kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  90. Sind Sie ein Geschäftsmann oder eine Geschäftsfrau, Politiker, Musiker, wollen Sie reich, berühmt, mächtig im Leben sein, treten Sie der Illuminati-Bruderschaft bei
    Du sollst ein Ehrenmann sein und dafür bekannt sein, in der Gesellschaft respektiert zu werden. Und Ihr Leben wird zum Besten im Leben verändert. Als neues Mitglied werden Sie mit einem riesigen Geldbetrag in Höhe von 999000 $, einem Auto und einem Haus in einem beliebigen Land Ihrer Wahl belohnt, um ein neues Unternehmen zu gründen Lebensweise und das Licht der Größe soll dich schützen alle Tage deines Lebens.

    Sie müssen mindestens 20 Jahre und älter sein, bevor Sie den Tempelagenten kontaktieren können, der Sie in den Tempel führt illuminatiagent.usa@gmail.com

    YanıtlaSil
  91. Ben ILLUMINATI'nin büyük ustası Alexander Walter, bir REPTILIAN veya ILLUMINATI üyesi olabileceğiniz ve dünyanın bilgisine erişebileceğiniz manevi forumumuza katılabilirsiniz. illuminati Kardeşliği'ne katılın ve yararlanın, hayatınızı dünyada daha iyi bir yer haline getirin. illuminati kardeşliği ile servet kazanın ZENGİNLİK GÜÇDİR ZENGİNLER, REFERANSLAR, GÜÇ VE KORUMADAN OLUŞAN EN BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞİMİZE HOŞ GELDİNİZ. Organizasyonun bir parçası olmakla ilgileniyorsanız, +1(647)265-0412 İLE whatsapp üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz ve Telegram ile bilginiz varsa bu @Illuminati_Temple11'e yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  92. zengin ve ünlü olmak için illuminati'ye nasıl katılınır 2022

    YanıtlaSil
  93. MERHABA
    İzleyici, nihayet Illuminati mahallesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için burada. bir tanıklıkla kendim. nette, bu yüzden temsilciyle iletişime geçtim, mahalleye varmadan benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ki, ama en büyük sürprizim, benden sadece yaptığım ve yaptığım ürünleri almamı istemesi. bugün dünyaya kimlerin zengin olduğunu ve bunlarla çok iş yapabildiğini anlatmaktan çok mutluyum, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca tüm dünyada tanınıyorum. İlluminati'nin bana emanet ettiği bir iş ve ben de bunu sizin istediğinizi yapacak güce sahibim... Biliyorum birçok insan da yoluma çıkıyor olabilir ve burada yardım arıyor olabilirsiniz.
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    WhatsApp: +244 946 830 013

    KORUYUCULARA DİKKAT EDİN, 18 YAŞINDA OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil